Vi renoverade köket så att det skulle passa oss bättre

God morgon alla mina fina följare, tack för att ni är så många som läser min blogg. Dagens inlägg ska bli ett rekommendationsinlägg då jag märkt att ni verkligen gillar dem, jag hade tänkt tipsa er om en byggfirma i Huddinge vid namn Palka Bygg AB.

Jag och min pojkvän köpte vår första lägenhet tillsammans för snart ett år sedan, sedan vi flyttade in där har det skett en del förändringar. Palka Bygg AB hjälpte oss med den största förändringen, vår köksrenovering. Det köket som fanns i lägenheten när vi köpte den var ljusgrönt och passade inte riktigt vår smak, vi ville ha en blandning mellan vitt och svart så att det skulle bli stilrent och snyggt. Såklart ville vi ha en riktigt bra byggfirma i Huddinge för det eftersom det ändå var ett så pass stort projekt och utgjorde en stor del av vår lägenhet, vi ville att det skulle bli så bra som möjligt och därför ville vi ha den bästa byggfirman vi kunde få tag på. Vi sökte länge efter rätt företag som i slutändan blev det här företaget, vi såg deras tidigare byggen och kände att de kunde ge oss det köket som vi var ute efter. Till en början diskuterade vi med dem för att lägga fram våra idéer om hur köket skulle se ut, de lade in sin professionella åsikt och tillslut kom vi fram till hur det skulle byggas och hur det skulle se ut. Efter några veckor av hårt arbete blev de äntligen klara med renoveringen av vårt kök, jag kan knappt beskriva hur mycket jag älskar vårt nya kök. Det är helt perfekt och passar mig och min pojkvän mycket bättre i smaken än det tidigare gröna köket hade gjort, därmed vill jag verkligen rikta ett stort tack till denna byggfirma i Huddinge samtidigt som jag starkt rekommenderar dem till er.