Det är bygg på schemat hela tiden här

Hallå där!

Min man har ringt hit någon firma som sysslar med bygg så vi har hantverkare i huset här nu, jag vet inte riktigt vad de ska göra. Gubben här hemma får för sig grejer mest hela tiden så nu frågar jag inte ens längre vad som ska göras, han får rusta upp och renovera bäst han vill så länge jag inte behöver göra någonting. Jag börjar fundera på om inte han borde sadla om till att börja arbeta inom bygg istället för att anställa massa hantverkare hela tiden, han hjälper ju ändå till och lämnar inte sina projekt någon gång i princip. Det är tur att vi har så bra väder här i Vetlanda så att jag kan sitta ute på altanen och slippa höra allt oväsen från bygget, det är rena orkestern bestående av hammare och skruvdragare där inne. Nej jag håller mig långt därifrån så länge det bara går, när jag inte jobbar så försöker jag att vara ute så mycket som möjligt. Igår var jag ute och gick en långpromenad i Vetlanda, jag tror att jag var borta i lite drygt två timmar så det känns en hel del i kroppen idag. Men det var riktigt skönt att få komma ut och motionera lite, det var ett väldigt bra tag sedan som jag gjorde det senast. Jag kan sakna den tiden då man idrottade ibland inte bara att det var väldigt roligt utan man mådde också bättre, kroppen höll sig i trim och hälsan var på topp. Det är inte så att jag har dålig hälsa nu men den är givetvis inte alls lika bra som den en gång var, det är lite skillnad på att ta en promenad någon gång i veckan kontra att träna fyra dagar i veckan. Nej nu får jag sätta på mig ett par hörselkåpor och ge mig in kaoset för att hämta lite mat, snart måste de va färdigt med bygg på gården.