Ett byggföretag hjälper mig

Tjabba tjena hallå!

Bloggen är tillbaka och den här gången tänkte jag berätta lite nyheter om mitt hus i Kungälv som för tillfället är under en stor renovering. Med byggföretag, elektriker och rörmokare som röjer runt i hela huset så bor jag nu i min husbil. Det fungerar faktiskt bättre än vad jag hade förväntat mig men jag ska inte sticka under stolen med att jag saknar min säng något oerhört mycket, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Jag hade absolut möjligheten kunna sova i huset men då hade jag behövt blivit väckt vid sju varje morgon när det byggföretag som jag anställt kommer hit. Då ser jag min husbil som en betydligt bättre lösning, här får jag sovmorgon. Här har jag el och internet som gör att jag även kan sköta mitt arbete. När jag köpte huset för tio år sedan så var det redan då ett objekt som var i behov av renovering, men någon kontakt med ett byggföretag togs inte. För er som inte vet så är jag en person med väldigt stora visioner, men jag har en förmåga att behålla dessa projekt som just visioner. Mycket snack liten verkstad som man brukar säga, men nu har jag faktiskt tagit tag i det hela och det var verkligen på tiden om man säger så. Det här är nog det största projektet som jag har gjort på flera år och jag tror att detta kommer bli riktigt bra. Renoveringen kommer nog pågå i någon vecka till och det är inte så konstigt med tanke på att det är ett stort hus och det är dessutom en totalrenovering. Allt gammalt ska bytas ut och jag är otroligt spänd på att se resultatet. Kanske att jag ska fortsätta på den här vågen och ta tag i mer projekt.