Firman man ringer till när man vill sänka sin elräkning

Nu under vinterhalvåret så är det viktigare än någonsin att man har ett bra isolerat hem. När det ligger närmare 70 centimeter snö utomhus så är det inte direkt varmt inomhus. Eller man kan få det varmt men då blir det ingen vidare rolig elräkning. Och hur gör man för att undvika en alldeles för saftig elräkning? Man ringer till HCR Energi Isolering och får hjälp med sin isolering i Västerås. Eller vart man än bor i området för den delen. Man får hjälp med att byta eller sätta in bättre isolering för att värmen man har inomhus i hemmet ska hålla sig där så att det inte blir alldeles för kallt och kyligt.

Anledningen till att jag säger just HCR Energi Isolering är för att de var här hemma hos oss i Västerås och hjälpte oss med vår isolering i höstas och det har gjort enorm skillnad för elräkningen, betydligt mer än jag ens hade trott eller vågat hoppas på.

Visste att det skulle göra skillnad för värmen och elräkningarna, men visste inte riktigt att det skulle göra så stor skillnad. Så därför kan jag inte hjälpa att gå runt och rekommendera HCR Energi Isolering i Västerås och isolering överlag till de flesta jag stöter på. Vet att det kan vara lite irriterande och jobbigt, försöker att undvika det, men så fort jag inte tänker på det så blir det att jag börjar att prata om det eller bara nämner det i förbifarten utan att jag ens är medveten om det själv.