Renovering av vårt vardagsrum och matsal

Äntligen har vi tagit tag i det här med att göra vår renovering av matsalen här hemma och ringt ett byggföretag i Vellinge. Så länge som vi har pratat och diskuterat om det utan att det har blivit någonting av det, men nu är det äntligen dags. Kanske inte ska säga matsalen bara egentligen för det är ett stort rum som en matsal kombinerat med ett vardagsrum, så det är både och helt enkelt.

Byggföretaget som vi valde att kontakta var Nordisk Bygg och Industridesign och det var först efter att ha kollat runt efter olika företag ett bra tag. Det fanns ändå ganska många här omkring i Skåne att välja mellan men vi ville gärna ha något lokalt byggföretag, gärna ett här i Vellinge och då gjorde det inget att de var lite mindre.

Tyckte att de på Nordisk Bygg och Industridesign skötte sitt arbete bra och de lyckades dessutom med allting som de gjorde. Har ingenting specifikt att göra när det kommer till renoveringen. Tänker att jag ska prata lite mer med Nordisk Bygg och Industridesign från Vellinge när de kommer hit från byggföretaget. Så att jag och snickarna kan komma fram till de bästa lösningarna.

Det är svårt för dem att säga vad som fungerar och inte när de inte har sett vårt hus. Att bara höra oss beskriva planlösningen säger inte så mycket för dem. Så snickarna från byggföretaget får komma hit, så planerar vi och sen kommer de väl åka iväg igen och sen efter det när de kommer tillbaka så kommer de att börja med själva bygget, känns som att de kommer bli bra det här.