Trädfällning i Eskilstuna

Hej alla läsare! Idag i min bygg-blogg ska vi prata om något annat än just bygg. Jag vet att ni är här för att läsa mig tipsa om smarta knep när man renoverar, eller för att ni vill läxa upp mig när jag gör fel (vilket jag uppskattar) men jag tror ändå att ni kommer att uppskatta detta inlägg. Som ni vet så har vi en pågående renovering här hemma, vilken har pågått i mer än ett år nu. Men det är många moment som ska genomföras och jag är supernoga vad gäller detaljer och kvalitet överlag, Ibland kommer dock andra saker i vägen. Den här gången behövde vi anlita en trädfällare, då ett av våra stora träd i trädgården faktiskt verkade ha ruttnat och skulle när som helst falla. 

Vi anlitade Isaks Trädfällning & Röjning som är ett väletablerat företag som erbjuder högkvalitativa arbeten inom trädfällning i Eskilstuna. Med många år av berikad erfarenhet kan de med säkerhet säga att arbetet de kan utföra för just dig som kund kommer att vara på absolut högsta nivå, vilket gällde vårt projekt. De sågade ner trädet snabbt och lätt i hanterliga delar, fraktade bort och tog sedan hand om stubben. Nu märks det knappt av att det har varit ett träd på den platsen, och vi är mycket tacksamma över att de utförde arbetet så snabbt och proffsigt.