Här ska det läggas golv

Tjenixen vänner!

Nu har jag beslutat mig för att köpa ett nytt golv till min lägenhet på Lidingö, någonting måste man ju hitta på nu när man är ledig. Jag är ju en person som också gillar att prova på olika saker och jag gör gärna arbetet själv istället för att anställa golvläggare, snickare och så vidare. Sen kanske jag inte klarar av det utan det finns vissa gånger som jag har behövt ringa till hantverkare för att jag inte riktigt haft kompetensen. Att vara golvläggare har jag aldrig provat på men jag tänker att det inte kan vara så komplicerat att lägga lite parkett, antagligen har jag fel men man vet inte för ens man har provat på det. Jag har ändå hyfsat koll på vad det är man måste tänka på, att klicka i plattorna kan inte vara så svårt. Det är väl mätningen och sågningen som är det som kan ställa till det för mig, jag är inte så duktig på just den biten och jag vet inte riktigt om jag har någon såg som kan klara av att göra det jobbet. Vi får se hur det blir med det, först måste jag åka iväg för att köpa golv och det är dagens första uppgift som jag har. Sen får vi se om jag kommer börja med golvläggaren idag eller om jag sparar det tills imorgon, det beror lite på huruvida jag hinner att flytta alla mina möbler eller inte. Det ska helt klart bli kul att få någonting att göra under några dagar iallafall, jag har ändå inga planer över påsken så det är lika bra att få lägenheten i ordning. Just nu känns det riktigt bra men vi får se om det blir en golvläggare som kommer hit eller inte, förhoppningsvis klarar jag det själv. Fortsättning följer!